TS-ogn

Toyota Sportscar - Owners Group Norway 

  • Hjem

  • Dette er forumets hovedside

TS-ogn - Vilkår for bruk

Ved å bruke «TS-ogn» (heretter omtalt som «vi», «oss», «vår», «TS-ogn», «http://www.ts-ogn.no/phpBB3»), godtar du å være juridisk bundet av følgende vilkår. Hvis du ikke godtar å være juridisk bundet av alle de følgende vilkårene, kan du ikke bruke «TS-ogn». Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre disse, og vi vil strekke oss til vårt ytterste for å informere deg om dette, men det vil likevel være tilrådelig at du selv holder deg oppdatert på disse ettersom fortsatt bruk av «TS-ogn» etter endringer innebærer at du er juridisk bundet av disse vilkårene etter de er oppdatert og/eller utvidet.

Foraene våre kjører på phpBB (heretter omtalt som «de», «dem», «deres», «sine», «phpBB-programvare», «www.phpbb.com», «phpBB Limited», «phpBB-team») som er en forumløsning som er utgitt under «GNU General Public License v2» (heretter omtalt som «GPL») og som kan lastes ned fra www.phpbb.com. phpBB-programvaren gjør det bare mulig med Internett-baserte diskusjoner – phpBB Limited er ikke ansvarlig for hva vi tillater og/eller forbyr som akseptabelt innhold og/eller atferd. Hvis du vil ha mer informasjon om phpBB, kan du se: https://www.phpbb.com/.

Du godtar å avstå fra å legge inn nedsettende, obskønt, vulgært, krenkende, hatefullt, truende, seksuelt orientert materiale eller annet materiale som kan være i strid med lover og regler i landet du bor i eller landet der «TS-ogn» holder til, eller internasjonale lover og konvensjoner. Brudd på dette kan føre til at du umiddelbart blir permanent utestengt, etterfulgt av varsling av tjenesteleverandøren, dersom vi finner det nødvendig. IP-adresse regsistreres for alle innlegg, for at disse vilkårene skal kunne håndheves. Du godtar at «TS-ogn» har rett til når som helst å fjerne, redigere, flytte eller lukke alle emner, i den grad vi finner det nødvendig. Som bruker godtar du at informasjon du har oppgitt, lagres i en database. Selv om denne informasjonen ikke vil bli gjort tilgjengelig for tredjeparter uten ditt samtykke, kan verken «TS-ogn» eller phpBB holdes ansvarlig for forsøk på hacking som kan føre til at data kommer på avveie.