Side 1 av 1

Coilovers til mk3 mr2

Legg innLagt inn:28 jul 2021 11:15
av OleST
Noen som har erfaring med Tein mono sport coilovers til sw30? Finner ingen direkte bekreftelse på at de leveres med tuv godkjenning men har funnet info som tilsier at tein ordner dette mot ett lite gebyr. Frister å velge Tein mono sport over KW v3 da tein leverer elektrisk hardhetsjustering som kan ettermonteres. (Tein EDFC Active pro)

Må vel ha tuv for å få godkjent coilovers/senk?

Re: Coilovers til mk3 mr2

Legg innLagt inn:28 jul 2021 18:55
av Makk
Ja på en bil som ikke er veteran må du ha TÜV.

Tein er jo kvalitetsprodukt, så der skal en ikke være redd å kjøpe, men legg deg til merke at du får coilovere som har "TÜV" papirer, men de papirene sier bare at dem er godkjent for bruk i EU blablabla, det du MÅ ha er TÜV papirer som sier at de her er til DEN biltypen :)

Holder ikke med en generell TÜV godkjenning på at det er bra greier, det papiret er bortkastet arbeid og sikkert noe enkelte produsenter skilter med fordi da slapp dem betale for testsenteret skulle gjøre sitt med settet dems, har sett det før og når jeg mailet produsent å spurte om den bilspesifikke TÜV kom svaret at det var ikke tilgjengelig, 2 forskjellige coilover sett.

Til slutt ga jeg faen å kjøpte BC uten noenting å gråt meg gjennom EU i 4 år med sob story om hvordan delene var ute av produksjon :lol: :lol:

Re: Coilovers til mk3 mr2

Legg innLagt inn:29 jul 2021 20:30
av OleST
Nei uff, da blir det gule koni og eibach pro kit senkefjører.

Re: Coilovers til mk3 mr2

Legg innLagt inn:29 jul 2021 21:09
av Makk
Vel, de også må du ha TÜV på ;)

Re: Coilovers til mk3 mr2

Legg innLagt inn:29 jul 2021 22:49
av OleST
Tuv på begge delene :)