TS-ogn

Toyota Sportscar - Owners Group Norway 

Gratis reklamering for alle firma!
 #438495  av toypartsbergen
 05 jan 2014 22:46
NYHET!!
Vi skal flytte i nye lokaler i hylkje næringspark ved sessongstart i 2014, vi har da klart ett komplett tilbud til folket, alt fra vanlige reperasjoner til store ombygginger og selvfølgelig motorbygging.

Vi får eget dynorom på ca 50kvm med ordentlig lufting og avtrekk samt sakseløfter i rommet slik at man enkelt kan gjøre småting der som krever at bilen må løftes opp.

verkstedsbiten kommer til å bestå av 2stk 2 søylere og med en takhøyde på 5,8meter blir det ikke noe problem å få opp større biler, verkstedet blir totalt 16 meter langt så det er også mulighet for mindre lastebiler og slike ting.

vi kommer også til å ha fullt tilbud innen sveis, både mig, tig og pinne.

At vi endelig får vårt eget verksted medfører også at vi kan ta på oss ting vi tidligere ikke har kunnet gjort pga dårlige lokaler og ikke mnst takhøydeproblemer, mye av det vi i dag gjør ute i feltet innen industriservice kan vi heller gjøre inne i lyse trivelige lokaler, vi håper å kunne fortsette med like god service som vi har gjort siden 2001 og ikke minst beholde det gode ryktet vi har fått innen japsebiler og motorbygging.

Vi lever av dere som kunde så jo mer arbeid vi får jo mer tjenester kan vi tilby.

etter innflytting er funnet sted vil det også bli tilgang til gratis lånebiler ved reperasjon av din bil vi skal i ett møte nå i midten av september og diskutere med mekonomen for å bli mekonomen verksted.

priser.
verksted 650+mva
industriservice, etter avtale
effektmåling 500+mva
mapping på dyno 600+mva
mapping med alt utstyr 650+mva

bil og maskintransport opp til ca 7 tonn er også noe som vi driver med, sikkert og greit, 900,- +mva utenfor bomringen og 1200,- +mva innenfor, når vi holder til i åsane vil danmarksplass være utenfor bomringen for vår del
prøv oss du og da vel...telefon 98286714 eller toypartsbergen@gmail.com