TS-ogn

Toyota Sportscar - Owners Group Norway 

Teknisk diskusjon / spørsmål rundt Supra
 #450435  av Vegar33
 11 aug 2015 16:04
Har et problem med at aristoen får for mye turbo trykk. Dette oppstod etter turbo bytte. Alt av slanger skal være koblet riktigt. Har uorginal down pipe. En sensor ble ødelakt under byttet så fikk sjøttet den med et plast rør som var en del smalere kan dette ha noe og si (vsv sendor)? Er ingen forsjkell om stikket er på ellet av. Kan jeg bare sette inn en restriktor før eller etter downpipe for å få ned trykket?
 #450492  av Oluf
 17 aug 2015 12:45
Vegar33 skrev:Har et problem med at aristoen får for mye turbo trykk. Dette oppstod etter turbo bytte. Alt av slanger skal være koblet riktigt. Har uorginal down pipe. En sensor ble ødelakt under byttet så fikk sjøttet den med et plast rør som var en del smalere kan dette ha noe og si (vsv sendor)? Er ingen forsjkell om stikket er på ellet av. Kan jeg bare sette inn en restriktor før eller etter downpipe for å få ned trykket?


Hvor mye trykk er det snakk om da?

Originalt er det restriktor i disse, husker ikke eksakte mål på denne, har du fjernet restriktor vil trykket gå opp, sett i en restriktor så synker det nok til normalen igjen.