TS-ogn

Toyota Sportscar - Owners Group Norway 

Teknisk diskusjon / spørsmål rundt Supra
 #452691  av Supra1993
 11 mar 2016 14:42
Hei!

Noen som vet hva disse varsel lysene betyr? (vedleg)

Var dårlig kontakt på den ene siden av varselpanelet, så viste ikke at det var flere problemer..så er ikke rart jeg har vært forvirret når den ikke starter..
Det er også en stor varseltrekant med utropstein i midten av turtals måleren..
Har OBD1 port så er vanskelig og få diagnosert den..

Toyota Supra MK4 1993 non-turbo automat

Takk for svar! : :P
Vedlegg
supralys1.jpg
supralys.jpg
 #452693  av Royalmaas
 11 mar 2016 19:38
Må ta ut blinkekoder her. I diagnose stikket ditt bruker du en ledning til å koble sammen TE1 og E1 kontaktene, så leser du ut kodene med blinkesignaler i dashboard.
 #452694  av Philip
 11 mar 2016 19:41
her har du noen linker, litt lettere å forstå enn om jeg skriver:-)

Last ned tsrm appen, så står alt der:-)

https://www.google.no/url?sa=i&rct=j&q= ... 7564749616

http://www.mkivsupra.net/vbb/showthread ... tics-codes
 #452695  av Philip
 11 mar 2016 19:43
Eller så kan du laste ned herfra å ha på pc'n:-)

http://97supraturbo.com/Tech.html

Lykke til:-)
 #452697  av Supra1993
 11 mar 2016 23:13
Takk for svar! :D
første jeg skal gjøre i morgen, håper jeg finner ut av det :)

Er det noen måter og få slettet feilkodene på også da? uten diagnose verktøy?
 #452702  av Philip
 12 mar 2016 17:40
Konstant blinking betyr at ingen feilkoder er lagret

Når du har alle de varsellampene samtidig, vil jeg mistenke noe elektrisk egentlig.. litt rart at alle de feilene skal komme samtidig

Batteri, dynamo og hjerne er du sikker på at er 100%?
 #452703  av Philip
 12 mar 2016 17:55
søkte litt fort på mkiv forumet i England

Kan også være veivhjulet ditt, Søk litt på hvordan du tester Crankshaft pulley, hvis den henger så lader den ikke, ikke servo og ikke ac og ikke gang i vannpumpa..

Hvis du ikke er medlem, så meld deg inn i mkivsupra.net

Kan jo være mye, men mest sannsynlig noe som påvirker alle varsellysene dine..
 #452704  av Supra1993
 12 mar 2016 18:07
Jeg vet at batteri ikke er helt på topp, men har brukt start hjelper når jeg har prøvd og få start på den..

Men Dynamo og Ecu er jeg usikker på om er i orden.. det har vært mye tukling med elnett fra tideligere eiere.. :evil:

Mange av ledningene under dashbordet var klipt og loddet sammen..

Så jeg ordnet hele floken og fikk ledningene koblet opp igjen der de skulle være fra fabrikk stand.

Ser ut til at de har koblet av hele alarmsystemet som var på den, var bare alarm høytaleren som sto igjen.