Side 1 av 1

Toyota Camry 85 mod 1.8 GL EU ok 10/22 selges

Legg innLagt inn:30 sep 2021 13:31
av BVG
Hei folkens. Er det noen som kan tenke seg å overta en god klassiker det ikke er mange igjen av? Selges grunnet jeg har 3 andre Toyota veteraner og ikke får brukt denne noe særlig, ser gjerne den går til en Toyota entusiast så kanskje noen av dere kan være interessert?

Litt info om bilen:

Hel og solid veteranbil som er meget komfortabel å kjøre, samt både gunstig i bruk og billig å eie. Forsikring med fri kjørelengde, full kasko og veiavgift koster kun hyggelige kr 88,- pr mnd. Det er heller ingen omregisteringsavgift siden den er veteran.

Bilen har gått mesteparten av sitt liv på saltfrie veier nord i Østerdalen, og fremstår derfor som overraskende bra i karosseriet med tanke på rust. Den har også nylig fått utført 4-hjulskontroll inkl justering, og samtidig byttet ulike deler i forstilling. Hel og fin innvendig med klassiske velourseter, god sidestøtte og sittekomfort ellers. Romslig bil sammenlignet med feks Toyota Corolla og Golf.

Leveres med 8 komplette hjul, sommer og vinterdekk med godt mønster. Det kan også medfølge en del reservedeler dersom kjøper ønsker dette, slik at alt ligger til rette for at ny eier også kan få et fremtidig gunstig bilhold.

Flere bilder kan sendes på forespørsel, bilen står på Hamar. Den ligger også ute på finn også for 19.000, ved rask og ryddig handel kan jeg gå ned til 17.000. Ta gjerne kontakt for ytterligere info, og en hyggelig Toyotaprat.