TS-ogn

Toyota Sportscar - Owners Group Norway 

  • Er bil markedet lite bra om dagen?

  • Generell diskusjon / "off topic" emner, media, annonser pÃ¥ Finn.no, video fra YouTube osv
Generell diskusjon / "off topic" emner, media, annonser på Finn.no, video fra YouTube osv
 #428576  av samejon
 
Prøver å få solgt unna min celica st205 for å kjøoe stasjonsvogn. I den sammenheng føler jeg interessen for bilen har vært merkelig lav... Ser nå på finn.no at det er flere som har liggi ute over lengre perioder. Noen andre som føler det er vanskelig å selge bil om dagen?
 #428584  av magnesmurf
 
Er umulig å selge bil nå om dagen ja.
Har skampriset min impreza STi på finn, og på tross av 7000 visninger har jeg bare hatt en seriøs henvendelse. Og bilen er ikke solgt enda.
Den har lav km, er godt holdt, mye påkostet og priset 70000kr under tilsvarende bil som ble solgt for 6 mnd siden. Alikevel ikke noe salg.

SÃ¥ ja, bruktbilmarkedet er ekstremt tregt om dagen.
 #428592  av inzane2012
 
hva er pris, tilstand og km-stand på celicaen da?
Di fleste ST205 jeg har sett vil jeg påstå er ganske "overpriset" ... Riktignok ikke alle som er klar over at dette egentlig er en bil på høyde med Escort Cosworth, men Toyota Celica er ikke noe som alle tenker på som en grom bil om med mindre er over gjennomsnittet bilinteressert... det er vertfall det inntrykket jeg har..
 #428601  av samejon
 
Pris er senket til 170.000 nå. Det er en 1994 mod som har gått ca 196.000. Bilen er i god stand og ble nylig hellakkert for å få den strøken utvendig. En kompis fikk solgt sin for 180.000 for noen måneder siden, så han må vel ha vært heldig...
 #428604  av ArildM
 
Er nok et begrenset marked for en slik bil. Nå får man jo manuell turbosupra for 269'000,- og da synes jeg ikke en Celica kan forsvares å koste 200'000.
Samtidig selges det vel nybiler som bare det i Norge, så det er nok en kombinasjon av mange ting.
Jeg ville ha vært veldig "revet" ang kjøp av en sånn bil. Ja den er over-velbygget og en pen bil, men samtidig er det en bil som er i sitt ess på vinterstid, en årstid da det saltes og en egentlig ikke vil bruke finbil. Samtidig ser nok folk flest nå mot bakhjulsdrevne cabber nå, ikke en "gammel Celica med 4hjulstrekk" :oops:
 #428613  av God
 
st205 er en entusiast bil, så det tar litt tid å selle dem. Eneste du kan gjøre er å smøre deg inn med tålmodighet, så vil nok en bilkjøper komme til slutt skal du se. :)
 #428615  av atledreier
 
Selv en mainstream bil som nyere Golf er nesten håpløst å få solgt for tiden. For et år siden var det jo bare en formalitet å få solgt slike biler....
 #428654  av samejon
 
Forstår nå at markedet er vanskelig ja! Skal en tur ut med celica'n på torsdag og sjekke ut mulighetene for å bytte den ut med en ford f150 svt lightning. Den er hvertfall litt mer praktisk enn celica'n når man skal ha barn..... (Samboern er ikke helt fornøyd) men prøver å argumentere for at det bare er å kaste barnevogna på planet og det er jo plass til barnesete i midten forran, hehe :D
 #428655  av Holger
 
jeg la ut is200'n min til en ganske høy pris i forhold til de andre som lå ut
Den ble solgt på ei uke! Kan hende farge på bil har veldig mye å si å kanskje ikke det alltid er lurest å sette veldig lave priser?
 #428660  av magnesmurf
 
Tror nok det er flaks i så fall. Du traff en kjøper som skulle ha akkurat sånn bil.

De aller fleste bruktbilreportasjer i blader og på nett tipser jo om at du kan gjøre et kupp på bruktbiler nå som markedet er oversvømt av biler.
 #428661  av celicat23
 
Jeg solgte også bmw z3 2.8L coupe'n rimelig fort rett før vinteren, til samme pris som jeg kjøpte den for 1år tidligere. Liker å tro at det var fordi den var så fet :)