TS-ogn

Toyota Sportscar - Owners Group Norway 

  • 1993 St185 GT4 30.000 kr. *SOLGT*

  • For salgsannonser for biler.
For salgsannonser for biler.
 #439927  av RJST185
 
Sjekker om det interesse for en 1993 GT4 som har gått 196.000 km og ikke er helt strøken desverre, men det har blitt byttet mye deler og gjort endel med bilen de siste 7 årene. Det er litt bulker rundtomkring og dessverre rust på den i kanaler og bakskjerm og hjulbue bak. Alltid kjørt motor driftsvarm før pådrag i mitt eie, og latt den få svevet på tomgang etter kjøring :P blokkert T-VSV og innstallert manuell boost controller (Ikke optimalt med manuell, men funker) og HKS SQV3 dumpventil.
Importert fra Sveits i 2005 eller 2006 og siden det er et brukt ca. 120000kr i arbeid og deler til den.
Kan nevne at på den tiden er det skiftet servovpumpe, motor blitt totaloverhalt pga. ble skåret, arbeidet ble gjort hos Toyota Stavanger, overhaling av blokk(borret opp) skiftet stempler ble gjort host Nielsen motor og turboen ble overhalt hos Norsk Turboservice.
Gjort mer og kan fremlegge dokumentasjon på alt.
Liste på hva som er gjort siden 2007:
Skiftet servopumpe og reim
3 hjullager
Speedometerwire
Veivaksel+ veivlager og rådelager
Abs sensorer foran
Topp også overhalt av Nielsen Motor
Katalysator
Radiator+termostat
Turborør til bunnpanne
Spindel foran høyre
Bremseskjold foran
Ytre styrekule venstre foran
Skiftet det siste året : Tennplugger (platina), fordelerlokk, tennpluggkabler, begge støtdempere bak, vanntemp. sensor til ECU, kjølevæske (Toyota super long life rosa), olje og filter bremseklosser foran og bak, håndbrekkwirer begge sider og parkbrems sko begge sider, overhalt alle kalippere, bremseslanger foran og lenkarm til stabstag bak H.S.

Sånn ellers er eksosen ikke noe hoppe i taket av, blitt sveist på i "hytt å pine", registerreim bør skiftet mtp. alder (kan evt. fikses før salg, og som sagt div bulker, steinsprut og rust. Tidligere eier fant ut at han skulle til med sparkel og greier på midkonsoll, så den ser ikke mye fin ut heller. Ikke alle foringene i understell er helt 100%. Ikke effekt fra AC'en heller, men er sannsynligvis bare tomt for gass. Følger med en Pioneer spiller med 5" skjerm elns. også.



Jeg har behov for en bil med mer plass og har desverre nada kunnskap eller plass til å drive med karosseriarbeid, så håper noen andre kan ta ansvar her! Ikke en strøken bil, men drar litt ihvertfall og den føles spesiell ut :)

Bilder og mer info kan fikses hvis noen er intereserte. :D EU godkjent til 2015 og årsavgift er betalt
Kan også nåes på 98868445 hvis det skulle være noe. Holder til i Sandnes i Rogaland. Mvh. Johannes Hervik.
Sist redigert av RJST185 den 25 mar 2014 20:52, redigert 1 gang totalt.