TS-ogn

Toyota Sportscar - Owners Group Norway 

  • Myklebust sin Celica Supra!

  • Skryt, prat og kommentarer.
Skryt, prat og kommentarer.
 #443894  av Myklebust
 
Eksempel på korleis eg tenker hjulsituasjonen blir! Originale felger og dekk med kvit skrift! :D Kanskje bilen blir blå en dag og :mrgreen: Syns det såg flott ut!

Sist redigert av Myklebust den 22 jul 2014 16:35, redigert 1 gang totalt.
 #443940  av Myklebust
 
Lagt ut endå et klipp på youtube. Prøver meg på en ny kameravinkel der kameraet er festa i bakruta og filmer framover i kupeen. Får en større følelse av å vere med på turen då føler eg.

 #443942  av ArildM
 
Kult :) SÃ¥ en TA22 i original Toyota Ocean Blue her om dagen, nydelig farge! :)
 #443954  av Myklebust
 
Mange biler som hadde passet en blåfarge! Den overprisa MR2en liker eg veldig godt f.eks! Starleten hadde en flott lyseblå farge osv.

Men favorittfargen min må vere den eg hadde på forrige Carinaen og på T16en (ikkje heilt samme fargen, men veldig lik). Skifta mellom metallgrå/sjøgrønn, kom an på lysforholda :)

Då eg hadde T20en tenkte eg forresten ofte "aldri meir raud bil!", men no har eg to raude biler då :P
 #444084  av Myklebust
 
Gjorde en liten motorromsjekk idag :)

Oljen ser bra ut. Den var skifta av forrige eiger samme måneden som eg kjøpte bilen. Peilepinnen viste litt under midtpunktet, så eg skjenka den en god desiliter.

Var ellers farlig lite kjølevæske på tanken :o Etter det eg klarte å sjå så var det væske oppunder LOW-merket. Fylte den opp til FULL. Har ikkje sjekka dette før, så eg kan ikkje seie noke om kor lang tid det har brukt på å tømme seg. Skal følge med på det. Ikkje antydning til vatn i oljen, og ingen teikn på lekkasje noke sted, så eg får avskrive det som fordamping(?) inntil videre. Fins det ellers tilsetningsmiddel det er lurt å ha i kjølevæska? Utover antifreeze, altså! :wink:
 #444094  av ArildM
 
Er vel ikke unormalt at det går littegrann kjøleveske på en gammel bil :) Ellers er det jo lurt å ha litt kjøleveske sammen når du har i vann :wink: På Mazdaen min var kjøleveskebeholderen lekk, så jeg fylte aldri noe på ekspansjonstanken. Så at ekspansjonstanken er nesten tom er ikke noen fare :)
 #444099  av Myklebust
 
Godt å høre! :)
 #444129  av Freebird
 
Celica Supra er så til de grader en drømmebil, det samme er Porsche 911 og Mercedes C63 AMG og Toyota GT86, man kommer vel aldri helt i mål. :P Uansett et flott eksemplar du har her. Liker videoen fra kjøreturen her oppe også, kanskje litt lavere kameravinkel hadde vært enda bedre? :)
 #444143  av Myklebust
 
Vil du ha en 80-tallsbil så står det mellom DeLorean og Celica Supra! Når eg får på originale felger så blir den et flott eksemplar :mrgreen:
Freebird skrev:Liker videoen fra kjøreturen her oppe også, kanskje litt lavere kameravinkel hadde vært enda bedre? :)
Så en ser forbi speilet? Kan prøve på det :) Har mest lyst å køyre nokre runder på bane, men det blir langtidsplan!
 #444209  av Myklebust
 
Vore på en lengre tur med Celica Supraen i dag! Altså en totimers.. Neste år blir det skikkelig langtur, sann mine ord! :D Tok bildet att med et av Sogn og Fjordanes mest kjente fjell: Hornelen.

På vei heim møtte eg på en perfekt sving, så då blei det frekk liten snert med hekken! 8) Er ikkje noke eg satser på å gjere mykje med denne bilen, men eg kunne berre ikkje dy meg! Slapp litt lettere enn eg trudde, så det seier meg én ting: Få på skikkelige dekk til neste sesong!

Vedlegg
DSC_1095 2000px.jpg
DSC_1095 2000px.jpg (1.41 MiB) Vist 5900 ganger
 #444215  av toyotakp61
 
gromt :D satt på en gang med thor kristian sin celica supra når han hadde den, og hele feelingen med bilen, lyden, draget og vibrasjonen er hel magisk! pure 80`talls pornografi.
 #444245  av Myklebust
 
Er en deilig bil, skal innrømme det! :mrgreen: Den har jo forresten original LSD 8)

No er eg innflytta i Bergen og skulen starter imårra. Blir lite tid til bil framover, mest sannsynlig blir det ikkje gjort stort før vinterlagring :(
 #444511  av Myklebust
 
Heim i helga! :D Då blir det rett i garasjen og hilse på godbilene mine! 8) Har kjøpt meg Marty McFly-jakke, så då blir det 80-tallsstemning i Supraen! ;) :P
 #444599  av Myklebust
 
Då har eg vore heime og fått lufta dei to raude gulla mine! ;) Filosofert meg fram til at det er to heilt forskjellige biler eg har! I Carinaen slapper eg heilt av, høyrer på musikk og lar nærmest bilen køyre sjøl, mens i Supraen er eg med heile tida: på kvert et girskift, kvert et trykk på gasspedalen! :) Kan egentlig berre rive ut CD-spilleren, for all anna lyd enn den frå rekkesekser'n er til bry i Supraen! :lol:

MEN, eg går med dystre tanker om å selge unna en av dei :cry: Problemet er at studentøkonomien min ikkje klarer å fostre fram to sommerbiler sånn i lengden :| Det fornuftige er å beholde Carinaen, siden den er verdens beste bil (sitér meg gjerne).. men Supraen vinner på rein autofil glede. Foreldrene mine vil faktisk at eg skal beholde begge.. Men det er nok to grunner til det: Dei veit eg berre kjem til å bruke opp penger på noke anna + at dei er lei av at eg kjøper bil, bruker peng på å pusse dei opp, har dei ei lita stund for så å selge uten å få igjen stort av det eg bruker på dei.

Bilene eg har no er kanskje for bra.. Har ikkje samvittighet til å bruke noken av dei på vinteren. Eg løyser problemet med å bruke Carinaen vinterstid og i byn. Men det er heilt og holdent uaktuelt! :P

Vi ser!
Vedlegg
Nytt tilskudd i leikekassa!
Nytt tilskudd i leikekassa!
DSC_1221 2000px.jpg (1.09 MiB) Vist 5757 ganger
Pictured: rødt gull!
Pictured: rødt gull!
DSC_1231 2000px.jpg (1.77 MiB) Vist 5757 ganger
 #444608  av ArildM
 
Fine biler :) Skjønner godt at studentøkonomien gjør det vanskelig å forsvare to biler, hadde vanskeligheter nok med å forsvare Aw11EN jeg :oops: Samtidig er jeg veldig glad for at jeg ikke solgte den :)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 14