Side 1 av 1

Toyota aristo jdm 2jzgte for mye turbo trykk

Legg innLagt inn:11 aug 2015 16:04
av Vegar33
Har et problem med at aristoen får for mye turbo trykk. Dette oppstod etter turbo bytte. Alt av slanger skal være koblet riktigt. Har uorginal down pipe. En sensor ble ødelakt under byttet så fikk sjøttet den med et plast rør som var en del smalere kan dette ha noe og si (vsv sendor)? Er ingen forsjkell om stikket er på ellet av. Kan jeg bare sette inn en restriktor før eller etter downpipe for å få ned trykket?

Re: Toyota aristo jdm 2jzgte for mye turbo trykk

Legg innLagt inn:17 aug 2015 12:45
av Oluf
Vegar33 skrev:Har et problem med at aristoen får for mye turbo trykk. Dette oppstod etter turbo bytte. Alt av slanger skal være koblet riktigt. Har uorginal down pipe. En sensor ble ødelakt under byttet så fikk sjøttet den med et plast rør som var en del smalere kan dette ha noe og si (vsv sendor)? Er ingen forsjkell om stikket er på ellet av. Kan jeg bare sette inn en restriktor før eller etter downpipe for å få ned trykket?


Hvor mye trykk er det snakk om da?

Originalt er det restriktor i disse, husker ikke eksakte mål på denne, har du fjernet restriktor vil trykket gå opp, sett i en restriktor så synker det nok til normalen igjen.